Als je het wachtwoord van je netwerk bent vergeten, kan het opnieuw worden ingesteld als je een geldig e-mailadres van de beheerder hebt opgegeven bij het delen van je netwerk.

Probeer eerst een wachtwoord in te voeren.

Als je het wachtwoord verkeerd invoert, verschijnt de optie Wachtwoord opnieuw instellen

Als je deze optie selecteert, wordt er een link om het wachtwoord opnieuw in te stellen verzonden naar het e-mailadres van de beheerder dat je oorspronkelijk hebt opgegeven toen je het netwerk deelde.

Controleer je e-mail voor de reset-link die 15 minuten actief is.