Nadat de lamp door de schakelaar stroomvrij gemaakt is en deze opnieuw wordt aangeschakeld zal, in standaard instelling, de lamp op 100% gaan branden.

U kunt ook instellen dat de lamp in de laatste stand terugkomt.

U volgt hiervoor het volgende pad:

• Voor één specifieke lamp: LAMPEN => BEWERKEN=> STARTSTATUS VOOR INSCHAKELING => KIES LAATSTE STATUS
  • Voor álle lampen: MEER=> NETWERKCONFIGURATIE => CONFIGUREER ALLE LAMPEN => OPSTARTEN ->LAATSTE STATUS