De Casambi-app is gemakkelijk te gebruiken. Volg deze stappen:

1. Download de app vanuit de Apple app store of Google Play store.

2. Schakel uw Casambi-drivers in.

3. Open de app.

4. De Casambi-app vindt automatisch alle Casambi drivers en lampen die Casambi-ready zijn, en zijn ingeschakeld.

5. Selecteer “neem alle lampen in gebruik”.

6. De Casambi-app voegt automatisch alle gelokaliseerde lampen toe aan het netwerk en opent de ‘Lampen’ tab.

LET OP:

Wanneer u de lampen voor het eerst in gebruik neemt, maakt de Casambi app automatisch een netwerk aan. Alle lampen die op dat moment zichtbaar zijn via Bluetooth kunnen worden toegevoegd aan dit netwerk. Ze kunnen nu  gemakkelijk worden bestuurd vanaf het tabblad ‘lampen’.

Eén lamp kan maar van één netwerk tegelijk lid zijn. Wanneer een lamp deel uitmaakt van een netwerk is die gekoppeld en kan niet worden toegevoegd aan een ander netwerk. U moet hem eerst 'ontkoppelen'.

Nb: het netwerk dat automatisch wordt aangemaakt, is altijd een niet-gedeeld netwerk. Dit betekent dat het netwerk alleen is opgeslagen op het apparaat dat het heeft gemaakt. Dit moet eerst worden aangepast.

•    Ga naar de meer tab en selecteer netwerkinstellingen> instellingen voor delen.

•    Kies “instellingen delen” om de deelmodus te wijzigen.

Er zijn vier verschillende deelmodi: niet gedeeld, alleen beheerder, wachtwoord beveiligd,  en open. Zodra u ‘alleen beheerder’ selecteert, ‘wachtwoord beveiligd’ of ‘open’ zal het netwerk geüpload worden naar de cloud server.

Vanaf dat moment is het ook toegankelijk met andere mobiele toestellen. Vergeet niet om ook een e-mailadres toe te voegen en een wachtwoord voor het netwerk, zodat het later kan worden hersteld indien nodig.