Nadat u uw lampen in gebruik hebt genomen, worden ze weergegeven op het tabblad lampen met een afbeelding, naam en het huidige helderheidsniveau.

u kunt uw lampen nu als volgt bedienen:

• Om uw lamp uit of aan te zetten, tikt u eenvoudig op de lamp knop.
  • Pan de lamp naar links of rechts om het lichtniveau van de lamp aan te passen. De app onthoudt het laatste lichtniveau, dus wanneer u het licht weer aanzet, zal het terugkeren naar het vorige niveau.

Selecteer de lampknop en houd die ingedrukt om de kleur te wijzigen. Pan de lampbediening omhoog of omlaag om de kleur van de lamp aan te passen.

Het is het ook mogelijk om uw favoriete kleuren op te slaan in de palet. Stel de kleur in en selecteer vervolgens een lege paletruimte om deze op te slaan. De opgeslagen kleuren zullen niet worden gedeeld met andere apparaten in het netwerk.

Zodra u verschillende kleuren hebt opgeslagen in het palet is het niet mogelijk om nieuwe toe te voegen maar eerder opgeslagen kleuren kunnen worden overschreven met nieuwe kleuren.