Er zijn twee manieren om een groep te maken:

1.    Selecteer groep links bovenaan. Selecteer de lampen voor de groep door erop te tikken. Maak de groep door op het pictogram 'map' bovenaan te tikken. Op de top vind u ook + of - pictogrammen. Deze kunnen worden gebruikt om alle lampen te selecteren of de-selecteren. Tik op “klaar” om de veranderingen op te slaan.

2.    Selecteer bewerken bovenaan het scherm. Sleep de lamp besturingselementen op elkaar om een groep te maken. Als u meer lampen aan de groep wilt toevoegen, selecteert u bewerken en sleept ze naar de groep toe.

Als u de groep wilt bewerken, dan klikt u op bewerken (rechtsboven). In het bewerkingsvenster kunt u de groep hernoemen en lampen verwijderen door ze naar buiten te slepen en neer te zetten.