Nadat u een groep hebt gemaakt, kunt u alle lampen binnen de groep tegelijkertijd configureren. Gebruik de normale gebaren - selecteren, pannen en vasthouden - om het geheel te besturen.

Let op: om alle lampen in de groep aan te passen in de IOS app gebruikt u de basis functies, ergens in de groep. In Android-app sluit u de groep met sluiten en dan kunt u alle lampen in de groep aanpassen via het groeps icoon.

Let op: groepen zijn vooral ontworpen voor handmatige besturing terwijl scènes vooral geschikt zijn voor automatisering. Zie de scènes-sectie voor meer informatie.

Wanneer u klaar bent met het bewerken van de groep, selecteert u klaar en sluiten om terug te gaan naar het tabblad verlichting.

Als u een groep wilt verwijderen, selecteert u bewerken en vervolgens het kruisje in de hoek van het groepspictogram.