Met de opties gedrag en time-out kunt u de standaard instellingen van het netwerk overschrijven, en individuele opties instellen voor een enkele lamp. Selecteer gedrag om de handmatige bediening aan te passen. Selecteer time-out om de standaard time-out waarde te overschrijven.

Opmerking: de optie handmatig aansturen verschijnt alleen als ‘gebruik besturingshiërarchie’ is ingeschakeld in het gedeelte besturingsopties van de netwerkinstellingen.

Informatie:  in dit gedeelte kunt u de naam van de lamp, en de standaard pictogram vervangen. Het pictogram kan een bestaand pictogram zijn, een foto van de fotogalerij van uw apparaat, of u kunt een nieuwe foto gebruiken.

In het details gedeelte wordt technische informatie over de lamp weergegeven.

Ontkoppelen / vervangen : Gebruik de ontkoppel optie om een lamp uit een netwerk te verwijderen, bijvoorbeeld als de lamp is beschadigd of om een andere reden uitgeschakeld.

De ‘vervang optie kan worden gebruikt om een lamp te vervangen. Wanneer er een identiek apparaat wordt gebruikt ter vervanging kunnen de instellingen worden overgenomen.

Het profiel van een lamp wijzigen: Mogelijk moet het profiel van een Casambi-apparaat worden gewijzigd, afhankelijk van het type lamp dat het apparaat bestuurt. Er zijn bijvoorbeeld verschillende profielen vereist voor 1ch dim, 2ch dim, rgb, tw etc.

Een apparaatprofiel wijzigen gaat als volgt:

1.    Ontkoppel het apparaat van uw netwerk

2.    Selecteer het apparaat in de lijst nabijgelegen lampen

3.    Kies de optie profiel wijzigen

4.    Selecteer het juiste profiel in de lijst

5.    Voeg het apparaat, zodra het profiel is geconfigureerd, weer toe aan uw netwerk.