De Gallerij in de Casambi-app is de meest intuïtieve manier om uw lampen aan te sturen. U kunt een foto gebruiken van de kamer met lampen, en de lampbedieningen op de foto plaatsen.

Als u de eerste foto wilt toevoegen, selecteert u de zwart-wit afbeelding, en kiest of u een foto wilt maken of een bestaande afbeelding uit de galerij van uw apparaat gebruikt. Nadat u een foto hebt gemaakt of een foto hebt geselecteerd, wordt deze weergegeven aan de Casambi-galerij.

De volgende stap is het toevoegen van lampen aan de foto. Tik op het + -teken om het selectiescherm met uw lampen te openen. Selecteer een lamp die op de foto staat en bevestig uw selectie met klaar.

Als de lamp in een groep staat, tikt u eerst tweemaal op de groep. U kunt vervolgens de vereiste lamp selecteren. Er verschijnt een cirkel in het midden van de foto. Sleep de besturingscirkel bovenop de lamp. U kunt het formaat van de cirkel aanpassen door te knijpen.

Als u meer dan één lamp in de afbeelding hebt, tik dan op het + teken om andere bedieningselementen toe te voegen. Wanneer u de bediening van alle lampen aan de foto hebt toegevoegd, selecteer u gereed, om terug te keren naar de galerij.

Als u meer foto's wilt toevoegen, selecteert u de + bovenaan het scherm van de galerij. Als het + -teken niet zichtbaar is, selecteert u bewerken en het + -teken verschijnt.

Tip: maak een panoramafoto van u kamer om meer lampen vast te leggen in één foto. U kunt ook een plattegrond van uw gebouw gebruiken om lampen op basis van hun locatie aan te sturen.