Nadat u ten minste één foto hebt toegevoegd, kunt u deze openen in de galerij. U bestuurt de lampen erin vanaf de foto. Tik op een foto om deze volledig te openen. Gebruik de normale gebaren, selecteer, pan en houd de lampcirkels vast om de lampen op de foto aan te sturen.

Als u de foto in ‘portret’ opent worden gerelateerde scènes ernaast getoond. De lamp pictogram wordt altijd weergegeven, zelfs als er maar één lamp op de foto deel van de scène is.

Tip: pan of houd ergens buiten de controlecirkels vast om op de foto om alle lampen tegelijkertijd te dimmen of van kleur te laten veranderen.

U kunt de volgorde en de grootte van de afbeeldingen wijzigen van de foto’s in de galerij.

Selecteer eerst bewerken rechts bovenaan het scherm. In de bewerkingsmodus kunt u foto's slepen en neerzetten. Als u de grootte van de foto's wilt wijzigen, verplaatst u de oranje balk tussen de foto's omhoog of omlaag. ( let op: deze functie is alleen beschikbaar voor Apple IOS. )

bevestig de wijzigingen door klaar te selecteren.