Op het tabblad scènes kunt u belichting creëren voor verschillende situaties en gelegenheden. Iedere scène kan worden aangepast aan een andere gelegenheid of behoefte. Dezelfde lamp kan in verschillende scènes worden gebruikt.

Uw eerste basisscène maken:

•    Selecteer bewerken

•    Voer een naam in voor de scène.

•    Selecteer scène toevoegen.

•    Selecteer de lampen en pas ze voor deze scène aan.

•     met + kun u alle lampen toevoegen en met - kunt u alles weer verwijderen.

U kunt de lampen apart aanpassen, of gezamenlijk als u hetzelfde dimniveau of dezelfde kleur wilt hebben. Dit kan door de knop ‘lampen in scene’ te gebruiken.

Als u lampen wilt toevoegen die deel uitmaken van een groep, tik dan op de groep om het selectiescherm te openen.

Als u alle lampen in de groep aan de scène toe wilt voegen, tik dan op het + -teken in de linkerbenedenhoek. Als u alle lampen in de groep wilt verwijderen uit de scène, tikt u op het – teken.

Om de naam, het pictogram en de kleur voor de scène te wijzigen tik u op het instellingenpictogram in de rechterbenedenhoek. Gebruik het kleurenpalet om een kleur voor de scène pictogram te definiëren, indien nodig.

Als u niet wilt dat de scène zichtbaar is in het tabblad met scènes dan kun u de verberg optie gebruiken. Selecteer Klaar om terug te gaan naar het scènetabblad. Als u meer scènes wilt maken, selecteert u het + -teken bovenaan het tabblad scènes. U kunt ook scènes kopiëren door erop te tikken en vast te houden.

Tip: selecteer ook lampen die in de scene moeten zijn uitgeschakeld, en stel hun helderheidsniveau in op 0%.