Circadiaanse scènes

Circadiaanse ritmes kunnen worden ingeschakeld door de icoon met de grafiek te selecteren. Een circadiaans ritme maakt de automatische aanpassing van de kleurtemperatuur aan het daglicht mogelijk. Dit wordt gedaan met behulp van een grafiek die de uren van de dag en de kleurtemperatuur weergeeft.

Wanneer een circadiaans profiel is ingeschakeld voor een scène, zal deze vanaf dat moment de kleurtemperatuur uit de grafiek blijven aflezen tot de scène is gedeactiveerd.

Als u een circadiaans ritme aan een scène wilt toevoegen, selecteert u de grafiekpictogram onder aan de pagina. Selecteer een ‘nieuw profiel toevoegen’ of kies het standaardprofiel en tik vervolgens op de onderstaande grafiek.

U kunt vervolgens de grafiek aanpassen aan uw wensen. Het tijdstip van de dag kan ook worden verplaatst zodat u kunt aangeven wanneer uw circadiaanse ritme moet beginnen en eindigen.

Selecteer een gebied in de grafiek om een nieuwe markering te maken. Gebruik het prullenbak pictogram om gemarkeerde items te verwijderen.

Gebruik de optie overschakelen om vorm van de grafiek te wijzigen van een vloeiende grafiek naar een getrapte grafiek.

Er kunnen meerdere ritmes worden gecreëerd. Ritmes uit andere netwerken op hetzelfde apparaat kunnen worden geïmporteerd. Kies importeren. U ziet dan een lijst van circadiaanse ritmes van de andere netwerken op uw apparaat.

Selecteer klaar als uw ritme voltooid is.