Op de pagina bedieningsopties kunt u de basis definiëren van de automatisering van een Casambi netwerk.

Fade-tijden met deze drie opties kunt u de fade tijd voor het inschakelen van een Casambi lamp instellen, het aan/uitschakelen van een lamp (met de Casambi-app of XPress-schakelaar) en de dimtijd bij het gebruik van XPress + of - knoppen.

Laatste status onthouden als u deze optie inschakelt, kunnen lampen terugkeren naar hun vorige toestand. Opmerking: dit is niet hetzelfde als het opstarten van een lamp in de standaardmodus die wordt gebruikt nadat van de stroom uitgeschakeld is geweest.

Timers activeren bij het opstarten wanneer een lamp wordt aangezet, en de netwerktijd heeft ontvangen, zullen de timers daaraan gekoppeld zijn worden geactiveerd.

Gebruik controlehiërarchie voor een gedetailleerde uitleg van de controle hiërarchie, de prioriteiten en het gebruik ervan met sensoren en timers, zie de bijlage met deze naam. Wanneer de bedieningshiërarchie is geactiveerd, zullen een aantal opties beschikbaar komen. Een @ knop zal verschijnen in de linker benedenhoek van de lampen-pagina . Deze laat de eindgebruiker de netwerkautomatisering handmatig starten wanneer dat nodig is.