Om ook met andere apparaten het Casambi netwerk te kunnen aansturen moeten de instellingen worden gewijzigd. Tik op instellingen voor delen.

Er zijn vier verschillende opties voor netwerk delen:

Niet gedeeld toegang tot het netwerk is alleen mogelijk met het apparaat waarmee het oorspronkelijk is gemaakt. Het netwerk is niet geüpload naar de cloud.

Alleen beheerder het netwerk is niet automatisch zichtbaar voor alle apparaten, maar het is mogelijk om in te loggen met admin e-mailadres en wachtwoord. Iedereen die kan inloggen, kan ook het netwerk wijzigen. Het scherm netwerken is toegankelijk vanaf meer> netwerk wijzigen of vanaf de startpagina van de app door mijn netwerken selecteren.

Wachtwoord beveiligd het netwerk wordt automatisch gevonden door andere apparaten, maar gebruikers hebben een wachtwoord nodig om toegang te krijgen. Dit soort netwerk heeft twee toegangsniveaus: bezoeker en beheerder. En de lampen te besturen. Als gebruikers het netwerk willen wijzigen, d.w.z. Meer lampen toevoegen, of scènes maken, dan moeten zij het beheerderswachtwoord hebben. Bezoekers kunnen geen wijzigingen aanbrengen, maar kunnen wel lichten aansturen.

Open het netwerk wordt automatisch door anderen apparaten gevonden en er is geen wachtwoord voor bezoekerstoegang. Als een gebruiker het netwerk wil wijzigen dan hebben ze het beheerders wachtwoord nodig. Dit type netwerk heeft ook twee toegangsniveaus: bezoeker en beheerder.

Opmerking: om kwijtgeraakte wachtwoorden te kunnen herstellen, moet een beheerder e-mailadres en wachtwoord worden gebruikt.

Om de nieuwe instellingen op te slaan, selecteert u opslaan.

Met de optie uitloggen kunt u het apparaat uitloggen bij een netwerk. Dit kan nodig zijn als u dit netwerk wilt verwijderen uit de lijst met netwerken, of als dit netwerk moet worden overgedragen aan uw klant. Zie netwerken wijzigen voor meer informatie over het verwijderen van netwerken.