Op de pagina nabijgelegen lampen ziet u een lijst met alle Casambi-ready geschikte lampen in de buurt.

In de lijst ziet u de naam van het apparaat, de leverancier, firmwareversie, signaalsterkte en koppelingsstatus. Als u toegang heeft tot het netwerk waarmee het apparaat is gekoppeld, kunt u ook de netwerknaam zien.

Wanneer u een lamp uit de lijst selecteert, kunt u de beschikbare opties zien, zoals: toevoegen aan een netwerk, ontkoppelen, negeren, profiel wijzigen of firmware updaten.

In dit scherm kun u ook controleren of er updates beschikbaar zijn voor uw Casambi-apparaat. Selecteer de ‘controleer of er updates beschikbaar zijn‘ en de Casambi-app maakt verbinding met de cloud en zoekt naar updates. Als er een update beschikbaar is dan ziet u een pijl boven het icoon.

De nieuwste firmwareversie is onderaan de pagina te zien door nieuwste firmwareversie te selecteren. Dit zal ook de release notes voor elke softwareversie weergeven.