Voeg netwerken toe aan de site:

selecteer een netwerk toevoegen aan site en selecteer vervolgens een netwerk van de lijst. Meer netwerken kunnen worden toegevoegd door het + pictogram te selecteren.

selecteer gereed wanneer u uw netwerken hebt toegevoegd uw site.

Na het maken van een site kunnen er meer gebruikers aan worden toegevoegd. Ga naar meer> rechten en tik op + teken. Voer het e-mailadres van de gebruiker in. Merk op dat nieuwe gebruikers ook ook een siteaccount moeten hebben.

Er zijn drie verschillende privilege niveaus:

• gebruiker (standaard) kan de site of het netwerk gebruiken maar kan geen wijzigingen aanbrengen.

• manager. Kan de site of het netwerk gebruiken en kan instellingen wijzigen, maar kan geen rechten toewijzen aan de andere gebruikers.

• beheerder kan alle instellingen wijzigen en kan ook privileges toewijzen aan andere accounts.

Beheren van één netwerk op de pagina netwerken is het mogelijk om een netwerk aan te besturen op dezelfde manier als een individuele lamp. Door het netwerk te selecteren kunt u alle lampen in het netwerk reageren, en bijvoorbeeld in- of uitschakelen. Het is ook mogelijk om het geheel te dimmen door naar links of rechts vegen. De kleurtemperatuur (indien ondersteund) kan worden gewijzigd door op en neer te vegen.

Dubbeltikken op een netwerk zal het netwerk openen, zodat de individuele lampen kunnen worden aangestuurd.