Een LED geeft stabiel licht stabiel bij de gratie van een stabiele spanning en stroom.

Op het moment dat je aan primaire zijde gaat dimmen, in het geval van de CBU-TED doe je dit, gaat dat, eigenlijk bij alle dimmers fout.

Het trillen gaat optreden in de lage regionen van het dimbereik.

In de App kun je het dim-bereik aanpassen.

Lampen => bewerken => selecteer de bewuste lamp => scroll wat naar beneden.

Je vindt twee sliders waarmee je zowel het maximale niveau als het minimale niveau kan instellen.

Dim terug naar een niveau waarop de lamp nog niet knippert => Terug => Klaar

Deze instelling beperkt het fysieke dimbereik van de lamp.
Bij 0% schakelt de lamp uit.