• Maximaal 1 motor per CASAROLLO!

• Bedien hierarchie inschakelen:
    MEER => NETWERKCONFIGURATIE => BEDIENOPTIES => BEDIEN HIERARCHIE AAN ZETTEN.

• CASAROLLO Toevoegen aan het netwerk

• Een eigen Timeout voor de CASAROLLO configureren. (Niet via de netwerkinstellingen)
    LAMPEN => DUBBELKLIK OP DE MODULE =>HANDMATIGE BEDIENING => GEDRAG: ALTIJD TIMEOUT / TIJD VAN DE TIMEOUT 10 SEC LANGER DAN DE TIJD VOOR HET SLUITEN VAN DE GORDIJNEN, JALOUZIEN OF ROLLUIKEN.

• SW1 (aansluiting voor een pulsschakelaar) en SW2 aansluiten. PAS OP: SPANNING 230V !!

• ALLEEN EEN PULSSCHAKELAAR GEBRUIKEN (VEERT TERUG) GEEN SCHAKELAAR !

• De fase-draad vanaf de CASAROLLO gebruiken. Deze wordt intern doorverbonden.

• Wanneer de schakelaar voor het bedienen van de gordijnen / rolluiken / jalousieën bedoeld is deze programmeren bij:
    MEER => SCHAKELAARS=> BEDIENT EEN ELEMENT.