Wanneer je de lampen wilt dimmen en schakelen via zowel de APP moeten de lampen, lees in dit geval de CBU-TED een vast voeding hebben.

Als de lamp fysiek wordt uitgeschakeld kan deze vanzelfsprekend niet met de APP worden aangeschakeld.

Op de plaats van de schakelaar, kun je een Casambi schakelaar plaatsen.

https://www.casambi.nl/a-53478513/home/ble-ewsdb-schakelaar/

Een X-press is natuurlijk ook een goede optie.

https://www.casambi.nl/a-47598199/home/x-press-w/

Deze hoeven niet met de lamp te worden verbonden want de communicatie vindt per bluetooth plaats.

Op dat moment kunnen de lampen zowel met de app als met de schakelaar worden bediend.