In de bedien-hiërarchie is de volgende volgorde vastgelegd:

1. Handmatige bediening
  2. Sensor bediening
  3. Timer

Kortom een sensor overschrijft een Timer en handmatige bediening, dor knop of app, overschrijft zowel sensor als timer.

Wat er na verloop van tijd gebeurt wordt bepaald door de Time-Out.

Er zijn drie soorten Time Out:

1. Altijd Time-Out: De handmatige bediening blijft geldig zolang als is aangegeven in de bedien-hiërarchie.
    Deze kan verschillen gedurende de dag en nachtperiode.
  2. Geen Time-Out: De handmatige bediening blijft van kracht zolang de automatisering ( bediening dor timers of sensoren) niet wordt hervat.
  3. Time-Out zolang de automatisering wacht: Deze instelling wordt gebruikt in ruimten waar sensoren zijn geplaatst. De handmatige bediening blijft van kracht zolang de sensor beweging of aanwezigheid detecteert. De automatisering wordt hervat zodra dit niet langer het geval is, na het verstrijken van de wachttijd van de sensor.

Wanneer je wilt dat een handmatige bediening van kracht blijft, kies je dus voor GEEN Time-Out

In de app kun je de automatisering hervatten door in het scherm LAMPEN te drukken op het "a" teken links onder in het scherm.

Ook kun je onder een schakelaar "Automatisering hervatten" programmeren. Hij doet dit dan voor het hele netwerk.
Een derde optie is "Automatisering Groep hervatten". Dit heeft betrekking op een deel van het netwerk.