Hierbij even een handleiding voor het installeren van een Gateway.

• Sluit de Gateway aan via een ethernet kabel en de voedingsadapter.
  • Sluit Monitor, eventueel toetsenbord en muis aan op de gateway.
  • Zodra de Gateway is opgestart zul je zien dat dir een Android apparaat is en min of meer identiek werkt aan een mobiele telefoon.
  • Open de Casambi App en Log in op het netwerk. Je gebruikt hiervoor het e-mail adres en Password voor de Administrator.
  • Zodra je bent ingelogd, ga naar MEER => Gateway
  • Klik op uitgeschakeld en schakel de gateway “AAN”.
Zorg dat op alle ingelogde toestellen de gateway “UIT” (Niet in gebruik) staat.

Vanaf dit moment kun je het netwerk bedienen van buitenaf zolang de gateway binnen bluetooth bereik van het netwerk is geplaatst.