Bij de CRD300, CRD302 en de CRD400 bestaat de mogelijkheid om de module de belasting opnieuw te laten meten in het Casambi netwerk

De CRD300 dient hiervoor op profiel CRD300 1CH, Dim Expert te staan.

Wil je weten of de CRD300 in je Casambi netwerk op het juiste profiel staat.

Je dient wel administrator of beheerder te zijn

Doe dan het volgende:

Dubbelklik in het lampenscherm op betreffende lamp.

Bij model staat het profiel.

Staat deze verkeerd dien je de module te ontkoppelen en eerst het profiel te wijzigen.

De CRD302 en CRD400 hebben maar één profiel dus is dit niet nodig.

Om de module opnieuw te laten in lezen/leren doe het volgende:

Login als administrator of beheerder in het betreffende Casambi netwerk.

Ga naar het lampen scherm en dubbel tik op de betreffende lamp/module.

Je ziet dan het volgende scherm.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Scroll naar beneden naar beneden naar de parameters.

Wijzig de Unlock/Lock Settings naar unlocked.

Tik daarna op start measurement.

De lamp(en) zullen nu van lichtsterkte veranderen.

Dit is het in lezen/leren door de module.